Ασφάλεια Ζωής και Υγείας

header health inco 900

Ασφάλεια Ζωής και Υγείας

Η σύγχρονη πραγματικότητα καθιστά αναγκαία την εξασφάλιση ικανών οικονομικών πόρων για τις περιπτώσεις που απρόβλεπτα γεγονότα επηρεάζουν αρνητικά τις συνθήκες διαβίωσης 
Ιδιαίτερα αναγκαία είναι η συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης Ζωής και Υγείας στις περιπτώσεις γεγονότων που απαιτούν νοσηλεία ή προκαλούν απώλεια του οικογενειακού εισοδήματος.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε παρεχόμενες καλύψεις ενός προγράμματος ζωής:

  • Νοσοκομειακή περίθαλψη - Κάρτες Νοσηλείας
  • Επιδόματα Νοσηλείας σε Δημόσια Νοσηλευτικά Ιδρύματα
  • Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη (επισκέψεις ιατρών, εργαστηριακές εξετάσεις κλπ.)
  • Συμπλήρωση Εισοδήματος σε περίπτωση πρόσκαιρης ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια
  • Επιδόματα Μητρότητας
  • Προγράμματα ασφάλισης Δανειοληπτών

Ασφάλιση Αυτοκινήτου - Μοτοσυκλέτας

HEADER 4 inco 900

Ασφάλιση Αυτοκινήτου - Μοτοσυκλέτας

Η ασφάλιση οχήματος είναι υποχρεωτική από την Πολιτεία και συγκεκριμένα η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης προς Τρίτους.

Η τελευταία περιλαμβάνει την ικανοποίηση όλων των νόμιμων απαιτήσεων Τρίτων κατά του ασφαλισμένου, και οι οποίες μπορούν να αφορούν θανατηφόρο τραυματισμό ή απλό τραυματισμό προσώπων, υλικές ζημιές σε περιουσία τρίτων από αμέλεια του ασφαλισμένου, πιθανές μηνύσεις εναντίον του ασφαλισμένου εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.

Η ασφάλιση ισχύει για τα όρια της Ελληνικής επικράτειας και τα όρια των αποζημιώσεων μπορούν να ποικίλουν από εταιρεία σε εταιρεία, πάντα όμως σύμφωνα με τα κατώτατα όρια που προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία.
Η InCo συνεργαζόμενη με ασφαλιστικές εταιρίες στον κλάδο αυτοκινήτου, έχει επεξεργαστεί ειδικά προγράμματα ασφάλισης για κάθε κατηγορία οχήματος και κάθε ανάγκη του ασφαλισμένου.

Ασφάλεια Κατοικίας

HEADER 1 inco 900

Ασφάλεια Κατοικίας

Η κατοικία αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο  του κάθε πολίτη και το οποίο δυστυχώς στις μέρες μας απειλείται από πολυάριθμους κινδύνους, όπως πυρκαγιά, σεισμό, πλημμύρα, κλοπή κτλ.
Με τα ποικίλα πακέτα ασφάλισης κύριας ή και δευτερεύουσας κατοικίας που σας προσφέρει η εταιρία μας μέσω της συνεργασίας της με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς, έχετε τη δυνατότητα να προστατεύσετε όχι μόνο την περιουσία σας, αλλά και τα μέλη των οικογενειών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία γκάμα προαιρετικών καλύψεων, αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας ως ιδιοκτήτης ή ως ενοικιαστής.

Αποταμιευτικά / Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

header 3 inco 900

Αποταμιευτικά / Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Με γνώμονα τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, η εταιρία μας σας προτείνει την συμμετοχή σε ένα  συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με το οποίο θα εξασφαλίσετε μία άνετη ζωή, καθώς μπορεί να σας προσφέρει "επικουρικά" κεφάλαια για ενίσχυση της συντάξεως σας.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα σας παρέχει:


1.    Ισόβια εγγυημένη σύνταξη σε προκαθορισμένο χρόνο
2.    Εγγυημένο εφάπαξ με συμμετοχή σε υπεραποδόσεις
3.    Προγράμματα σπουδών & επαγγελματικής αποκατάστασης


Έχετε βέβαια τη δυνατότητα, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες, να καθορίσετε το ύψος της ετήσιας αποταμιεύσεως που θέλετε να διαθέσετε και ανάλογη φυσικά θα είναι και η απόδοση του προγράμματος στη λήξη του.

   

                              

 

   

Χρηματιστήριο

Πηγή:www.reporter.gr